Elite family: Indian Ivanics Budapest

Elite motorkerékpárok

Az Elite modelleket azoknak a motorosoknak tervezték, akik a legjobbak közül is a legjobbat követelik, és ki akarnak tűnni a tömegből. Az egyedi ihletésű festések, felületek és alkatrészek prémium felszereltséggel kombinálva teszik ezeket a motorkerékpárokat igazán elit modellé.

Indian Challenger Elite

Tól 17 050 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Charcoal Candy Black/Black Candy

A VADONATÚJ INDIÁN CHALLENGER ELITE

Az egyedi ihletésű formatervezés felkelti a figyelmet, míg a kategória vezető ereje páratlan teljesítményt és képességeket biztosít az izgalmas utazás érdekében.

MEGFORDULNAK UTÁNA, BÁRMERRE JÁR

Az Indian Motorcycle Elite modellek ismertek egyedi ihletésű dizájnjaikról, a Limited Edition festésekről, a jelvényekről, a motorok fényezéséről és sok egyébről.

EGYSZERŰEN A LEGJOBB

Ezek a motorkerékpárok teljes mértékben felszereltek, prémium felszereltséggel, tetőtől talpig. Minden Elite modell Select padlólemezzel, sötétített szélvédőkkel, prémium világítással és Powerband Audióval rendelkezik, hogy a legjobb motorját építhesse.

Exkluzivitás

Az egyedi motorkerékpárokat nem a konformizmusra tervezték - az úttörők számára készültek, akik a saját útjukat akarják járni. Ennek a szellemiségnek az ünneplésére minden modellből mindössze 300 darab áll rendelkezésre világszerte.

UTAZÁST JAVÍTÓ TECHNOLÓGIA

Az összes kívánt technikai és audiofelszereltség alapfelszereltség. Szívdobogtató 400 wattos hangrendszer, 7 colos érintőképernyő a RIDE COMMAND segítségével, adaptív LED-világítás és még sok más.

Indian Roadmaster Elite

Tól 18 000 000 Ft Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák
Indian Motorcycle Red Candy over Black Candy

EGYÉNI IHLETÉSŰ STÍLUS

Az Indian Motorcycle Red Candy, a Dark Indian Motorcycle Red Candy és a Black Candy prémium minőségű festést biztosít, amely a múltból és a modern egyedi motorokból merít ihletet. A kézzel festett Championship Gold csíkokkal kiegészített és az iparág két legjobb egyedi festőműhelye, a coloradói Gunslinger Custom Paint és a wisconsini Custom Painted Vehicles által kivitelezett motorok elkészítése több mint 24 órát vesz igénybe.

A TÖRTÉNELEMBEN GYÖKEREZVE

Az Indian Motorcycle 1904-ben mutatta be először a márka ikonikus Indian Motorcycle Red festését. Ma örömmel tisztelgünk az ikonikus szín előtt egy teljesen új Indian Motorcycle Red háromtónusú, prémium candy fényezéssel. Az évforduló tiszteletére a középkonzolon egy 1904-es Indian Camelback sziluettje látható - az Indian Motorcycle első olyan modellje, amely az ikonikus Indian Motorcycle Red festékkel debütált.

A THUNDERSTROKE 116 ÁLTAL HAJTVA

Díjnyertes Thunderstroke 116 V-Twin motorunk 171 Nm forgatónyomatékkal és minden sebességfokozatban rendelkezésre álló teljesítménnyel rendelkezik.

FOGLALJON HELYET AZ ELSŐ SORBAN

A 2023 őszén bevezetett Indian Motorcycle PowerBand Audio with Bass Boost 50%-kal hangosabb hangzást biztosít az első burkolatban, a nyeregtáskákban és a csomagtartóban elhelyezett 12 hangszórón keresztül, mely még több basszust biztosít a széria hangrendszerekhez képest.

TÁVOLRÓL ZÁRHATÓ TÁROLÓ

A tágas, időjárásálló nyeregtáskákban és a csomagtartóban minden csomag biztonságban van. Egyszerűen csak nyomjon meg egy gombot a konzolon vagy a kulcstartón, és a rakományt biztonságosan tárolhatja.

A TÖKÉLETES LUXUS

A vezető és az utas számára egyaránt fűtött és hűtött ülést biztosít prémium stílusban. Állítsa be preferenciáit az ülésen található kezelőszervekkel vagy az infotainment képernyőről. Az utas kartámaszok prémium kényelmet biztosítanak az utasok számára, ideális a hosszú túrautakhoz.

Indian Ivanics Budapest - 1221 - Budapest -