FTR Family: Indian Ivanics Budapest

FTR

FTR

Az FTR-t feltűnést kelt, bármerre is járjon. A stílus és teljesítmény tökéletes egyensúlya. A hétvégi játékszer és a hétköznapi ingázás kifogástalan kombinációja. Elég erős ahhoz, hogy maga alá gyűrje az autópályát, és fürge a szűkös vezetési körülmények közötti manőverezéshez.

UTCÁRA HANGOLT TELJESÍTMÉNY

A továbbfejlesztett 1203 köbcentis folyadékhűtéses V-twin motor, 120 lóerőt és 117 NM-es nyomatékot produkál.

AGILIS, SPORTOS KEZELÉS

Egyenes vezetési pozíció és alacsony ülésmagasság, 17 hüvelykes kerekekkel a magabiztos és precíz utazás érdekében. A benzintartály stratégiailag az ülés alatt helyezkedik el, a tömegközéppontot alacsonyabbra helyezve a jobb súlyegyensúly és a kanyarstabilitás érdekében.

OSZTÁLYELSŐ KINÉZET ÉS FÉNYEZÉS

A Brembo fékekkel, az Akrapovic kipufogóval és az állítható Ohlins futóművel az FTR a minőség, a kivitelezés, a tradíció és az erő kifejezése.

Ismerje meg a családot

FTR Championship Edition

FTR Championship Edition

Induló ár: 7 500 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
FTR R Carbon

FTR R Carbon

Induló ár: 7 940 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
FTR Rally

FTR Rally

Induló ár: 6 380 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
FTR S

FTR S

Induló ár: 7 080 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
FTR

FTR

Induló ár: 5 940 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)

A STÍLUS ÉS A TELJESÍTMÉNY
KERESZTEZÉSE

Az American Flat Track DNS-sel átitatott örökség az ikonikus FTR platform továbbfejlesztésével folytatódik - az utcai teljesítményt, a kezelhetőséget és az irányítást egy teljesen új szintre emelve. Ez a páratlan amerikai V-Twin csak arra vár, hogy a következő hétvégi kiruccanásának részese lehessen.

MÉG ÁLLÓHELYZETBEN IS GYORSNAK TŰNIK

Az FTR termékcsalád átgondoltan kifinomult motorral, utcára hangolt futóművel, valamint 17 ”-os gumikkal és kerekekkel felszerelkezve, világszínvonalú teljesítményt nyújtva, úgy, hogy a motor kompaktabb és manőverezhetőbb lett.

Kiegészítő vásárlás

RUHÁZAT VÁSÁRLÁS