cruiser family: Indian Ivanics Budapest

Cruiser

Cruiser

Az Indian Motorcycle újradefiniálja az ikonikus amerikai cruisereket. A régi és az új tökéletes keveréke - időtlen dizájn, kiegészítve modern technológiával, teljesítménnyel és zéró kompromisszummal.

LETISZTLT, AUTENTIKUS DIZÁJN

Több a szükségesből. Kevesebb a szükségtelenből. A Chief letisztult váza tökéletes példája annak, hogy a kevesebb néha több - kompakt, sportos tengelytáv, szabadon álló hátsó lengéscsillapítók, kényelmes, alacsony ülés és hihetetlen teljesítmény.

NAGY TELJESÍTMÉNY MEGKÖZELÍTHETŐVÉ TÉVE

Sima vezetés a legendás Thunderstroke V-twin teljesítményével. Tapasztalja meg az erőteljes vezetést anélkül, hogy feláldozná a kezelhetőséget.

ROBUSZTUS MÚLT, HIGH-TECH JÖVŐ

A cruiser motorkerékpárok középpontjában az örökség áll, de lehetetlen lenne még több történelmet írni a jövő felkarolása nélkül. A modern felszerelések, például az analóg műszernek álcázott érintőképernyős kijelző megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a motorozást - mindezt úgy, hogy közben a szemünk elől rejtve marad.

ÚJ JELVÉNYEK

Az Indian Motorcycle Cruiserek igazi modern jelvények. A Chief 100. évfordulójára az Indian Motorcycle nem egyszerűen csak egy kis frissítést dobott piacra. Újra feltaláltuk azt.

ISMERJE MEG A CSALÁDOT

Chief Dark Horse

Chief Dark Horse

Induló ár: 7 640 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
Chief Bobber Dark Horse

Chief Bobber Dark Horse

Induló ár: 8 480 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)
Super Chief Limited

Super Chief Limited

Induló ár: 9 640 000 HUF (Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák)

MENEKÜLJÖN A ZAJ ELŐL

Az Indian Motorcycle cruiserek erőteljes, mechanikusan megtervezett, időtlen stílussal rendelkező járgányok. Az ökölszabály a letisztult megjelenés, amely alól csak a bőrtáskák és a szélvédő a kivétel.

AMIKOR A MŰVÉSZET TALÁLKOZIK AZ AMERICANÁVAL

A cruiser autentikus dizájnjával a kézművesség helyeslően bólint amerikai múltjára. Egy pillantás, és máris tudod, hogy milyen részletekből áll egy Indian Motorcycle klasszikus.

Kiegészítő vásárlás

RUHÁZAT VÁSÁRLÁS

Indian Ivanics Budapest - 1221 - Budapest -